Om Nye Samvirke

Om nye samvirke

Nye Samvirke er en nyoppusset næringshage på Os, med ca. 630 m2 kontorlokaler over 3 etg.

Bygget har i tillegg fellesareal på ca. 300 m2 inkludert egen kantine. Vi kan også tilby 430 m2 isolert lagerlokale på støpt golv i tillegg til brannsikkert kjellerlager og boder. Lokalene er i moderne standard med felles renhold, bredbånd, datarom, ventilasjon/AC m.m. Sosialt fellesskap, trivsel og samhold fra ulik kompetanse, settes høyt i bygget og av leietakerne.

Benytt sjansen til å bli en del av det!

Bedrifter i bygget

Norconsult

Norconsult er Norges største og en av de ledende tverrfaglige rådgiverbedrifter i Norden. Våre tjenester er rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur, og er en toneangivende aktør både nasjonalt og internasjonalt.

Heliks

Heliks er byrået for deg som ønsker markedsføring i et langsiktig perspektiv. Vi er ikke spesialister innenfor ett felt, men vi er gode på alt. Du får én aktør å forholde deg til - med valgmuligheter og skreddersydde løsninger, en genuin tilstedeværelse og kvalitet i alle ledd.

Røros kjøtt

Røros Slakteri og Røroskjøtt har samarbeidet tett over mange år. Vi ønsker å fronte markedet med en felles merkevare for dagligvare og storhusholdning. Derfor har de utviklet merkevaren RØROSKJØTT - en ekte verdiskaper.

Multiconsult

Multiconsult er et av Norges ledende miljøer innen prosjektering og rådgiving. Med røtter tilbake til 1908 har selskapet hatt en sterk innvirkning på Norges utvikling og økonomiske vekst. Ved hjelp av rundt 3000 dyktige medarbeidere tilbyr selskapet multifaglig rådgiving, design, prosjektering, arkitektur, prosjektoppfølging, ledelse, verifikasjon og kontroll - både nasjonalt og internasjonalt.

Brannportal er en leverandør av brannvernkurs på nett for institusjoner, bedrifter og privatpersoner.